Vi bistår kunder over hele landet i forbindelse med erstatningsoppgjør etter yrkesskade. Våre personskadeadvokater har mer enn 17 års erfaring innenfor fagfeltet og vil kjempe for at du får den erstatningen du har krav på. Ring oss på 22 00 88 88 for en gratis og uforpliktende samtale om din sak.

Se også: Resultater – her finner du en oversikt over noen av våre saker 

Få riktig erstatning med bistand fra erfarne personskadeadvokater

I de fleste typer yrkesskadesaker så tilsier vår erfaring at du vil kunne oppnå mellom 50-100% høyere erstatning med bistand fra personskadeadvokat. Dette kan utgjøre betydelige beløp som vi mener skal tilfalle den som har krav på erstatning, ikke forsikringsselskapet.

Advokat Hege Narmo Fagansvarlig Personskade

Flere av våre personskadeadvokater har mer enn 17 års erfaring med erstatningsoppgjør etter de fleste typer yrkesskader og yrkessykdommer. Vi kan bistå deg gjennom hele prosessen, og sørge for at du får den erstatningen du har krav på. Utgifter til advokat dekkes normalt av forsikringsselskapet.

Se også: Våre personskadeadvokater – advokatene som hjelper deg i din yrkesskadesak

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende samtale om din sak

Ta kontakt med våre personskadeadvokater i dag for en gratis og uforpliktende samtale om din sak. Du kan fylle inn skjemaet under, sende oss en e-post til post@indem.no, eller ringe oss på telefon 22 00 88 88 (alle hverdager fra kl. 08.30-16.00).

Kontakt

Trinn 1 av 2

50%