Vi garanterer tett oppfølging og vil være tilgjengelige for deg når du trenger oss. Våre personskadeadvokater har mer enn 17 års erfaring med erstatningsoppgjør etter feilbehandling i helsevesenet. Ring oss på 22 00 88 88 for en gratis og uforpliktende samtale om din sak.

Se også: Våre personskadeadvokater – vi hjelper deg i din pasientskadesak

Få riktig erstatning med bistand fra erfarne personskadeadvokater

I de fleste pasientskadesaker så tilsier vår erfaring at du vil kunne oppnå mellom 50-100% høyere erstatning med bistand fra personskadeadvokat. Dette kan utgjøre betydelige beløp som vi mener kun skal tilfalle den som har blitt utsatt for feilbehandling i helsevesenet.

Advokat Hege Narmo Fagansvarlig Personskade

Flere av våre personskadeadvokater har mer enn 17 års erfaring med erstatningsoppgjør i pasientskadesaker. Vi kan bistå deg gjennom hele prosessen, og sørge for at du får den erstatningen du har krav på. Rimelige og nødvendige utgifter til advokat dekkes av Norsk Pasientskadeerstatning hvis du har fått medhold i at du har krav på erstatning.

Se også: Resultater – her finner du en oversikt over noen av våre eksempelsaker

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende vurdering av din sak

Ta kontakt med våre personskadeadvokater i dag for en gratis og uforpliktende vurdering av din sak. Du kan fylle inn skjemaet under, sende oss en e-post til post@indem.no, eller ringe oss på telefon 22 00 88 88 (alle hverdager fra kl. 08.30-17.00). Utenfor kontorets åpningstid kan daglig leder og advokat Christina Steimler nås på telefon 971 68 048 eller e-post cs@indem.no.

Kontakt

Trinn 1 av 2

50%